Presentatie van het ESTHETIC CELLU SYSTEM™

FDA-CERTIFICAAT
de beste referenties

ESTHETIC CELLU SYSTEM®

Het ESTHETIC CELLU SYSTEM®-apparaat biedt een revolutionaire techniek die de mechanische effecten van alternerende aspiratie en de fysiologische effecten van elektromagnetische golven van de laatste generatie combineert, voor wetenschappelijk bewezen resultaten.

EEN MULTIFACTORIËLE INDICATIE

Voor het eerst is het nu mogelijk om alle factoren die samenhangen met de aanwezigheid van cellulitis met één enkele techniek volledig te behandelen, of het nu gaat om diepe cellulitis of cellulitis aan de oppervlakte (of beide).

Met het ESTHETIC CELLU SYSTEM® krijgt de behandeling van cellulitis en huidverslapping een nieuwe dimensie...

EEN MULTIDIMENSIONAAL ANTWOORD

 1. De geconcentreerde energie van de elektromagnetische golven van het apparaat ESTHETIC CELLU SYSTEM® veroorzaakt een gecontroleerde en gerichte verwarming van de weefsels die zowel tot oppervlakkige als diepe fysiologische veranderingen leidt:

  • afname van volume
  • afname van de omtrek
  • wegwerken van sinaasappelhuid
  • versteviging van de huid
  • herstellen van de bloedsomloop in de weefsels.
 2. De alternerende aspiratiefunctie positioneert de huid op doordachte wijze tussen de twee elektroden voor optimale resultaten dankzij een diepere penetratie van de energie over een grotere zone.

 3. Bij toepassing op het gezicht maakt ESTHETIC CELLU SYSTEM® het mogelijk om de gezichtscontouren te verstevigen en de huidtextuur te verbeteren. De door de elektromagnetische golf opgewekte warmte zorgt voor een onmiddellijk en duurzaam liftend effect, zodat de huid er zichtbaar jonger uitziet.

Huidversteviging en perfectionering van het silhouet

      WORKSHOP      


Wij zijn verheugd u onze volgende demonstratie te mogen aankondigen van het apparaat ESTHETIC CELLU SYSTEM®, op maandag 8 oktober 2018 in onze showroom CESAM ESTHETIC in Ukkel.

Voor het eerst is het mogelijk om het figuur met één enkele techniek volledig te behandelen:

 • diepe of oppervlakkige cellulitis
 • verslapping van de huid van lichaam en gezicht
 • afname van volume en omtrek
 • wegwerken van sinaasappelhuid
 • herstellen van de bloedsomloop in de weefsels.

Het platform ESTHETIC CELLU SYSTEM® beschikt over drie verwisselbare applicators. Met de ergonomische, lichte en gebruiksvriendelijke applicators van het ESTHETIC CELLU System® kunt u de behandelingsparameters instellen en veilige, aangename en effectieve sessies uitvoeren.

Onze trainer zal u graag op afspraak persoonlijk ontvangen voor een demonstratie van het apparaat. Aarzel niet om u te registreren via het onderstaande formulier.

Ons hele team staat tot uw beschikking en zal u graag ontmoeten tijdens deze dag die in het licht staat van het ESTHETIC CELLU SYSTEM®.

Bevestig uw aanwezigheid door u hieronder te registreren want de plaatsen zijn beperkt.

* afhankelijk van de beschikbaarheid, ons team zal met u contact opnemen om het tijdstip te bevestigen


NEEM CONTACT MET ONS OP

CESAM Esthetic a CID group company

icon 1 Alsembergsesteenweg 842, 1180 UKKEL

icon 2 +32 2 374 03 39

icon 3www.cesam-esthetic.be

E-mailcontact@cesam-esthetic.be