Presentatie van het ESTHETIC JET SYSTEM™

Een 100% NATUURLIJKE revitalisatietechniek

ESTHETIC CELLU SYSTEM®

Voor de 1ste keer ter wereld is men erin geslaagd om een werkzame stof in de diepe lagen van de huid in te brengen ZONDER NAALD OF INJECTIE!

EEN MULTIDIMENSIONAAL ANTWOORD

 1. De geconcentreerde energie van de elektromagnetische golven van het apparaat ESTHETIC CELLU SYSTEM® veroorzaakt een gecontroleerde en gerichte verwarming van de weefsels die zowel tot oppervlakkige als diepe fysiologische veranderingen leidt:

  • afname van volume
  • afname van de omtrek
  • wegwerken van sinaasappelhuid
  • versteviging van de huid
  • herstellen van de bloedsomloop in de weefsels.
 2. De alternerende aspiratiefunctie positioneert de huid op doordachte wijze tussen de twee elektroden voor optimale resultaten dankzij een diepere penetratie van de energie over een grotere zone.

 3. Bij toepassing op het gezicht maakt ESTHETIC CELLU SYSTEM® het mogelijk om de gezichtscontouren te verstevigen en de huidtextuur te verbeteren. De door de elektromagnetische golf opgewekte warmte zorgt voor een onmiddellijk en duurzaam liftend effect, zodat de huid er zichtbaar jonger uitziet.

Huidversteviging en perfectionering van het silhouet

      WORKSHOP      


Wij zijn verheugd u onze volgende demonstratie te mogen aankondigen van het apparaat ESTHETIC JET SYSTEM®, op maandag 3 december 2018 in onze showroom CESAM ESTHETIC in Ukkel.

Met behulp van een gepatenteerd hulpstuk stuwt het ESTHETIC JET SYSTEM® met een supersonische snelheid (> 200 m/s) een mengsel van lucht en zoutoplossing voort in de vorm van een straal microscopisch kleine druppeltjes, ZONDER CONTACT met de huid te maken.

Dankzij deze nieuwe, niet-invasieve vorm van esthetische huidbehandeling kan men met dit apparaat in één sessie de volgende behandelingen uitvoeren:

 • een “biopeeling”: dieptereiniging
 • een transdermale toediening van actieve stoffen: hydratatie en voeding
 • een vullende en volumegevende werking: werking op rimpels en fijne lijntjes
 • een diepgaande zuivering: stralende teint en gladdere huid

Dankzij de verschillende voorgestelde protocollen kunt u de meeste huidaandoeningen en onvolkomenheden behandelen en een zichtbare verbetering van de kwaliteit van de teint en de huid bereiken.

Onze trainer zal u graag op afspraak persoonlijk ontvangen voor een demonstratie van het apparaat. Aarzel niet om u te registreren via het onderstaande formulier.

Ons hele team staat tot uw beschikking en zal u graag ontmoeten tijdens deze dag die in het licht staat van het ESTHETIC JET SYSTEM®.

Bevestig uw aanwezigheid door u hieronder te registreren want de plaatsen zijn beperkt.

* afhankelijk van de beschikbaarheid, ons team zal met u contact opnemen om het tijdstip te bevestigen


NEEM CONTACT MET ONS OP

CESAM Esthetic a CID group company

icon 1 Alsembergsesteenweg 842, 1180 UKKEL

icon 2 +32 2 374 03 39

icon 3www.cesam-esthetic.be

E-mailcontact@cesam-esthetic.be