Presentatie van het ESTHETIC PULSE SYSTEM™

Het beste apparaat van L.P.I . met In Motion-technologie

ESTHETIC PULSE SYSTEM®

ESTHETIC PULSE SYSTEM® is een apparaat met intens pulslicht van de laatste generatie, voor de volgende behandelingen:

  • het verwijderen van haartjes
  • huidverjonging
  • de behandeling van pigmentvlekjes.

Bij dit apparaat wordt gebruikgemaakt van de gepatenteerde “In motion”-technologie, een echte innovatie ten opzichte van de traditionele technologieën, met 100% werkzaamheid en absolute veiligheid.

DE WERKZAAMHEID VAN INTENS PULSLICHT WORDT ERKEND VOOR TWEE BELANGRIJKE TOEPASSINGEN:

  • HET VERWIJDEREN VAN HAARTJES: Het principe van intens pulslicht bestaat erin een lichtstraal te gebruiken waarvan de intensiteit, de duur en de golflengte perfect worden beheerst. Deze straling, omgezet in warmte en geabsorbeerd door de chromofore pigmenten (melanine), werkt tot diep in het behandelde weefsel (haartjes of fibroblasten) zonder het omliggende weefsel te beschadigen en zonder een onaangename energieschok te veroorzaken.

    Dit principe kan worden omschreven als selectieve fotothermolyse.

  • HUIDVERJONGING: het principe bestaat uit de regeneratie van huidcellen, we spreken van fotoverjonging. De huid wordt geleidelijk aan gestimuleerd en gaat opnieuw natuurlijk collageen aanmaken en de elastineproductie verhogen. Het opspannende en volumegevende effect is meteen zichtbaar na de eerste sessie.
esthetic-pulse-image-05.jpg

      WORKSHOP      


Wij zijn verheugd u onze volgende demonstratie te mogen aankondigen van het apparaat ESTHETIC PULSE SYSTEM®, op maandag 5 november 2018 in onze showroom CESAM ESTHETIC in Ukkel.

Met dit Intense Pulsed Light-apparaat van de laatste generatie kunnen de volgende behandelingen worden uitgevoerd:

  • het verwijderen van haartjes
  • huidverjonging.

Bij dit apparaat wordt gebruikgemaakt van de gepatenteerde “In motion”-technologie, een echte innovatie ten opzichte van de traditionele technologieën, met 100% werkzaamheid en absolute veiligheid.

Het unieke procedé van continu flitsen (3 flitsen per seconde) en werken in beweging (scanning IN MOTION) is een oplossing voor het vaak voorkomende probleem van overgeslagen of gemiste zones.

De oplossing zit in het progressief en gecontroleerd verwarmen... Met een hoog herhalingspercentage van pulsen gecombineerd met een hoog gemiddeld vermogen behoort het ESTHETIC PULSE SYSTEM® tot de absolute top van de esthetische technologie. De haarfollikel wordt geleidelijk opgewarmd (zonder ongemak) met een constante maximale werkzaamheid, zonder risico op verbranding of ander letsel. Met deze aanpak, in combinatie met de geïntegreerde contactkoeling, kunnen alle huidtypes (ook de donkere huid) en alle haartypes (ook licht haar) pijnloos worden behandeld.

Onze trainer zal u graag op afspraak persoonlijk ontvangen voor een demonstratie van het apparaat. Aarzel niet om u te registreren via het onderstaande formulier.

Ons hele team staat tot uw beschikking en zal u graag ontmoeten tijdens deze dag die in het licht staat van het ESTHETIC PULSE SYSTEM®.

Bevestig uw aanwezigheid door u hieronder te registreren want de plaatsen zijn beperkt.

* afhankelijk van de beschikbaarheid, ons team zal met u contact opnemen om het tijdstip te bevestigen


NEEM CONTACT MET ONS OP

CESAM Esthetic a CID group company

icon 1 Alsembergsesteenweg 842, 1180 UKKEL

icon 2 +32 2 374 03 39

icon 3www.cesam-esthetic.be

E-mailcontact@cesam-esthetic.be