Presentatie van de Wishpro Plus™

Een waar arsenaal aan antiverouderingsmiddelen!

esthetic-wishpro_dispositif.jpg

EEN JONGER GELAAT ZONDER GEBRUIK VAN NAALDEN OF INJECTIES?

In slechts 15 minuten en met 1 “capsule” brengt het Wishpro-apparaat, dat uniek is in de wereld, uw wens in vervulling!

WISHPRO®: DE VOORDELEN

  • Natuurlijk
  • Zonder naald, zonder injectie
  • Geen herstelperiode
  • Geen verdoving
  • Geen pijn of bijwerkingen
  • Zonder risico
  • Tegen een zeer voordelige prijs!

VOOR WIE? HOE?

Met zijn vele behandelingsmogelijkheden is de Wishpro® geschikt voor elk huidtype en voldoet het aan alle verwachtingen! Het apparaat is dus niet alleen geschikt voor de probleemhuid, maar ook voor de jongere huid die (door vervuiling of roken) aan een frissere teint of een eerste antiverouderingsbehandeling toe is, én voor de rijpere huid die er meteen zichtbaar jonger wil uitzien.

U kunt dit aanbieden per sessie, dankzij de onmiddellijke werking, of in een kuur van 6 sessies voor een nog zichtbaarder en langduriger resultaat!


      WORKSHOP      


Wij zijn verheugd u onze volgende demonstratie te mogen aankondigen van het apparaat WISHPRO® Plus, op maandag 17 september 2018 in onze showroom CESAM ESTHETIC in Ukkel.

Een waar arsenaal aan antiverouderingsmiddelen voor een jonger gezicht in slechts 15 minuten, zonder naald en zonder injectie.

Dankzij de vier magnetische koppen en de 10 capsules met werkzame bestanddelen biedt WISHPRO® Plus verschillende behandelingen op maat, met een professioneel resultaat dat al vanaf de eerste sessie zichtbaar is.

Met zijn vele behandelingsmogelijkheden is de WISHPRO® Plus geschikt voor elk huidtype en voldoet het aan alle verwachtingen! Het apparaat is dus niet alleen geschikt voor de probleemhuid, maar ook voor de jongere huid die (door vervuiling of roken) aan een frissere teint of een eerste anti-aging behandeling toe is, én voor de rijpere huid die er meteen zichtbaar jonger wil uitzien.

Onze trainer zal u graag op afspraak persoonlijk ontvangen voor een demonstratie van het apparaat. Aarzel niet om u te registreren via het onderstaande formulier.

Ons hele team staat tot uw beschikking en zal u graag ontmoeten tijdens deze dag die in het licht staat van de WISHPRO® Plus.

Bevestig uw aanwezigheid door u te registreren onderstaande knop want de plaatsen zijn beperkt.

* afhankelijk van de beschikbaarheid, ons team zal met u contact opnemen om het tijdstip te bevestigen


NEEM CONTACT MET ONS OP

CESAM Esthetic a CID group company

icon 1 Alsembergsesteenweg 842, 1180 UKKEL

icon 2 +32 2 374 03 39

icon 3www.cesam-esthetic.be

E-mailcontact@cesam-esthetic.be